11003443_797276963687381_905909823_o

Jeżeli masz/macie 18-30 lat, nakręć krótki (maksymalnie 2-minutowy) klip promujący program Komisji Europejskiej “Gwarancje dla Młodzieży” mający zapewnić wszystkim młodym osobom dostęp do dobrej jakości oferty zatrudnienia, dalszego kształcenia, przyuczenia do zawodu lub stażu w ciągu czterech miesięcy od utraty pracy lub zakończenia kształcenia formalnego.

Prace można nadsyłać do 20 marca. Nagrody zostaną przyznane w dwóch kategoriach: Nagroda Jury oraz Nagroda Publiczności. Nagroda publiczności zostanie przyznana zespołowi, którego film będzie miał najwięcej odsłon na w serwisie youtube.com. Głosowanie będzie trwało miesiąc od 1 do 30 kwietnia. Zwycięzcy w każdej kategorii otrzymują nagrodę w postaci wyjazdu na wizytę studyjną do Parlamentu Europejskiego w Brukseli oraz promocji i projekcji filmu na stronach internetowych: www.michalboni.pl oraz www.fmlewiatan.pl, kanale Posła do Parlamentu Europejskiego Michała Boniego w serwisie youtube.com oraz na profilach organizatorów w mediach społecznościach. Zespoły, które zajmą 2. i 3. miejsce otrzymają nagrody rzeczowe. Wyniki konkursu zostaną ogłoszone 30 kwietnia 2015 r.

Regulamin Konkursu

Strona główna Aktualności Nakręć spot promujący program “Gwarancja dla Młodzieży” i wygraj wizytę studyjną w Parlamencie Europejskim