top1

Szkolenia online dla małych i średnich przedsiębiorstw

ACTION Centrum Edukacyjne wraz z Microsoft zapraszają na cykl bezpłatnych Szkoleń Online przeznaczonych specjalnie dla małych i średnich firm. Podczas ośmiu spotkań eksperci opowiedzą o tym jak najnowsze rozwiązania technologiczne mogą wspierać pracę przedsiębiorstw i ich pracowników. Zapraszamy do zapoznania się z planem szkoleń oraz do rejestracji na wybrane spotkania.

Nie czekaj. Zarejestruj się
Już jutro szkolenie on-line: Podróż służbowa bez stresu – jak się przygotować i co zabrać ze sobą?
06.05.2015 godz. 10.00
Podróż służbowa bez stresu – jak się przygotować i co zabrać ze sobą?
6 maja 2015, 11.00 – 12.00
Ile rzeczy zabierasz w delegację? Laptop, książka, gazeta, wydrukowana prezentacja dla klienta, zapasowy pendrive i bateria… A mimo wszystko czasem czegoś brakuje.
Wyobraź sobie, że wyjazd służbowy nie musi wcale wiązać się ze stresującymi przygotowaniami, a w delegacji możesz pracować tak komfortowo, jakbyś był przy swoim biurku. Wystarczy kilka prostych narzędzi dzięki którym będziesz gotowy do podróży niemal od ręki. Jakie to narzędzia?
Zapraszamy na kolejne Szkolenie Online podczas którego podzielimy się swoimi doświadczeniami i najlepszymi praktykami przygotowywania się do służbowych podróży. Odpowiemy m.in na następujące pytania:
  • Czy telefon to jedyna możliwość rozmowy ze współpracownikami z biura, kiedy Ty jesteś w pociągu?
  • Czym zastąpić pendrive’y, które za każdym razem pakujesz do walizki?
  • Czy rozładowana bateria w laptopie oznacza, że nie możesz dalej pracować?
  • Co zrobić, gdy rzutnik u klienta nie chce współpracować z Twoim komputerem?
Szkolenie poprowadzi Kamil Bączyk, trener ACTION Centrum Edukacyjne, a na czacie na Państwa pytania będą odpowiadać eksperci Microsoft.

Zapraszamy do rejestracji!

Strona główna Aktualności Szkolenia online dla małych i średnich przedsiębiorstw