Opiekun/ka dla Pani Rity

InterKadra

Kupiecka 1 Zielona Góra

Interkadra- jest działającą na rynku europejskim renomowaną Agencją Pracy Tymczasowej, Doradztwa Personalnego oraz Pośrednictwa Pracy na terenie RP i za granicą, wpisaną na podstawie Certyfikatu Ministra Gospodarki i Pracy do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 3372. Jesteśmy jedną z największych polskich agencji świadczących usługi opiekuńcze i pielęgniarskie na rzecz klientów indywidualnych w Niemczech. Aktualnie poszukujemy pracowników na stanowisko: Opiekun osób starszych legalne i bezpieczne zatrudnienie (druk A1), składki odprowadzone od prognozowanej średniej krajowej (ponad 4263 zł brutto!),wynagrodzenie nawet do 1300 EURO netto! BONUS WAKACYJNY DO 300 EUR!! podpisanie jednej czytelnej umowy, dodatkowe ubezpieczenie NW i OC, atrakcyjne premie świąteczne, pracę dostosowaną do predyspozycji i oczekiwań kandydatki, bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie, pokrycie kosztów podróży w obie strony, opiekę i wsparcie naszego zespołu.

Zapraszam do kontaktu: 513 428 521

Aby ubiegać się o pracę wyślij nam informacje o sobie na m.chomont@interkadra.pl

Skorzystaj z webmaila: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Strona główna ogłoszenie Opiekun/ka dla Pani Rity