Monter maszyn

• ŻARY
  • Opublikowane 6 lat temu

URBAN Polska sp. z o.o.

Firma  Urban Polska sp. z o.o. jest wiodącym producentem i sprzedawcą maszyn do produkcji stolarki PCV i Aluminium,
w związku z rozwojem firmy poszukuje osób na stanowisko-
Monter maszyn

Zakres obowiązków na tym stanowisku to głównie:

-Praca w zespole odpowiedzialnym za składanie maszyn i urządzeń projektowanych w Naszej firmie.

Nasze oczekiwania to:

-Wykształcenie minimum zawodowe;
-Umiejętność czytania dokumentacji technicznej
-Inicjatywa w działaniu, nastawienie na rozwiązywanie problemów oraz kreatywne podejście do wykonywania realizowanych zadań;
-Doświadczenie na stanowisku Monter maszyn-będzie dodatkowym atutem;
-Posiadanie uprawnień operatora wózków widłowych- będzie dodatkowym atutem.

W zamian za pracę oferujemy:

-Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do posiadanego doświadczenia;
-Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
-Pracę z innowacyjnymi projektami.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres praca@u-r-b-a-n.pl .

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Urban Polska Sp. z o.o. (ul. Gospodarcza 7, 68-200 Żary) w celu obecnej i przyszłych rekrutacji, zgodnie z art.6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenie dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)”.

Informujemy, że Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest firma URBAN Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Żarach (68-200) przy ul. Gospodarczej 7. Kontakt z Administratorem danych to: ado@u-r-b-a-n.pl. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu przeprowadzenia tej rekrutacji lub jeśli wyrazi Pani/ Pan zgodę to również w przyszłych rekrutacjach – na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz Kodeksu Pracy z dnia 26 czerwca 1974 r. Posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody. Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Podanie danych osobowych jest obligatoryjne w oparciu o przepisy prawa a w pozostałym zakresie jest dobrowolne.

Aby ubiegać się o pracę wyślij nam informacje o sobie na praca@u-r-b-a-n.pl

Skorzystaj z webmaila: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook