Elektryk/Pomocnik Elektryka / Електричний/Електричний помічник

• Opublikowane 1 miesiąc temu

ELEKTRO-SYSTEM

Elektro-System zatrudni ELEKTRYKA /POMOCNIKA PL/DE

Podejmiemy współprace z gotowymi ekipami, lub stworzymy zespół w którym będziesz pracował. Brakuje ci doświadczenia? Wyszkolimy Cię, abyś stal się pełno wartościowym elektrykiem. Zadania realizowane na stanowisku:

*Przygotowywanie tras kablowych.

*Montaż przewodów.

* Podłączanie osprzętu elektro instalacyjnego.

* Montaż rozdzielnic, złącz elektrycznych z aparaturą zabezpieczeniową.

* Wykonywanie uziemienia oraz połączeń wyrównawczych.,

Wymagania stawiane kandydatom:

* wykształcenie kierunkowe lub znajomość branży elektrycznej.

* zdolności manualne posługiwania się narzędziami ręcznymi i elektronarzędziami

* dyspozycyjność w godzinach 8-16

* sumienność i rzetelność w powierzonych zadaniach

* posiadanie uprawnień, SEP, spawalniczych, prawo jazdy i innych będzie dodatkowym atutem.

Elektro-System oferuje pracę w różnych miejscach naszego powiatu i nie tylko. Usługi realizowane dla stałych i nowych klientów pozwolą na szybki rozwój zawodowy w branży. Pracując w Elektro-System będziesz miał możliwość zdobycia wiedzy i umiejętności umożliwiających zdobycie uprawnień SEP E1 oraz A1.

Wykonujemy również montaż systemów: monitoringu, alarmu, wideofonów, telewizji, sieci teleinformatycznych, audiowizualnych, kontroli dostępu, P.POŻ oraz Pomiary instalacji. Wiele benefitów i dodatków. Ubezpieczenie, pakiety sportowe itd.

Wynagrodzenie zależne od umiejętności i efektywności.

Szeroki zakres usług firmy nie pozwala na rutynę, jeśli szukasz wyzwań i jesteś osobą lubiącą rozwiązywać problemy to praca dla Ciebie.

Kontakt : 795 416 129

Electro-System візьмуть на роботу ЕЛЕКТРИК /ПОМІЧНИК В/ДЕ Ми будемо співпрацювати з готовими командами, або створимо команду, в якій ви будете працювати. Вам не вистачає досвіду? Ми навчимо вас стати повноцінним електриком. Завдання, що виконуються в положенні: * Підготовка кабельних трас. * Монтаж проводів. * Підключення електро фітингів. * монтаж розподільних пристроїв, електричних роз’ємів з апаратурою безпеки. * Виконання заземлюючих і вирівнюючих з’єднань. Вимоги до кандидатів: * Спрямована освіта або знання електротехнічної промисловості. * Ручна можливість використовувати ручний інструмент та електроінструменти * Доступність за 8-16 годин * Сумлінність і надійність в покладених завданнях * Наявність дозволів, СЕП, зварювання, правильноїзда та інші стануть додатковою перевагою. Електросистема пропонує роботу в різних місцях нашого округу і багато іншого. Послуги, що надаються постійним і новим клієнтам, дозволять досягти швидкого професійного розвитку в галузі. Працюючи в Elektro-System, ви матимете можливість отримати знання та навички, які дозволять отримати дозволи SEP E1 та A1. Також ми виконуємо монтаж систем: моніторингу, сигналізації, відеотелефонів, телекомунікацій, ІКТ-мереж, аудіовізуальних, контролю доступу, охоронних та монтажних вимірювань. Багато пільг і надбавок. Страхування, спортивні пакети і т.д. Зарплата залежить від навичок і працездатності. Широкий спектр послуг компанії не дозволяє рутинної роботи, якщо ви шукаєте виклики і є людиною, яка любить вирішувати проблеми – це робота для вас. Контакт: 795416129

Strona główna ogłoszenie Elektryk/Pomocnik Elektryka / Електричний/Електричний помічник