lokale do wynajęcia

Lokale do wynajęcia w Inkubatorze

Rozpoczynasz bądź powiększasz zakres swojej działalności gospodarczej? Szukasz atrakcyjnej siedziby dla swojej firmy? Skorzystaj z oferty Inkubatora Przedsiębiorczości.

Dysponujemy wolnymi lokalami o powierzchni 21,00 m2 i 81,00 m2 do wynajęcia dla firm w celu prowadzenia działalności gospodarczej od września  2020 r. Lokale składają się 3 i 1  pomieszczenia, przy ul. Mieszka I 13, 68-200 Żary (PARTER).

Z oferty Inkubatora Przedsiębiorczości mogą skorzystać osoby które planują rozpocząć działalność gospodarczą oraz przedsiębiorcy z sektora MSP. Wniosek o najem lokalu można składać w siedzibie Fundacji Przedsiębiorczość od poniedziałku do piątku w godz. od 7:00-15:00

Oferta skierowana jest głównie do firm nowo powstałych, które na warunkach preferencyjnych w ramach Inkubatora mogą ,,rozwinąć skrzydła”

Stawka czynszu preferencyjnego wynosi 15,00 zł netto przez 6 miesięcy prowadzenia działalności, 20,00 zł netto w miesiącach kolejnych (firmy nowo powstałe). Preferencja nie dotyczy firm istniejących na rynku powyżej 1 roku. Do czynszu nie wlicza się kosztów za energię elektryczną, ogrzewanie, media, podatek.

Osoby zainteresowane ofertą, zapraszamy do kontaktu pod nr tel: 533 322 618 lub osobiście w siedzibie Fundacji przy ul. Mieszka I 13, pok. nr 14 II piętro.

SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lokal o powierzchni  81,00 m2

1 lok.parter 2 lok.parter