Elektryk utrzymania ruchu

• Pełny etat
  • Żary
  • Opublikowane 2 miesiące temu

Poli- Eco Tworzywa Sztuczne Sp. z o.o.

Firma Poli- Eco Tworzywa Sztuczne Sp. z o.o. jest jednym z największych europejskich producentów wyrobów wykończeniowych z PVC. Istnieje już ponad 30 lat stale umacniając swoją pozycję na rynku. Wysoka jakość produktów to efekt doskonale zarządzanej firmy dobrze wykształconych pracowników i sztabu specjalistów oraz nowoczesnego zaplecza technologicznego.

Zakres obowiązków:

– utrzymanie maszyn i urządzeń w odpowiednim stanie technicznym gwarantującym bezpieczną pracę,

– prowadzenie systematycznych kontroli maszyn elektrycznych.

Wymagania:

– wykształcenie kierunkowe – elektryk,

– doświadczenie w zawodzie ,

– uprawnienia do 1kV

– gotowość pracy w systemie zmianowym,

Oferujemy:

– umowa o pracę na czas określony z możliwością stałej współpracy

– pracę w młodym i dynamicznym zespole

– możliwość rozwoju zawodowego

Zgłoszenia powinny zawierać CV oraz list motywacyjny. Nadesłanych ofert nie zwracamy. Zastrzegamy sobie możliwość odpowiedzi tylko na wybrane oferty. Z wybranymi kandydatami skontaktujemy się telefonicznie.

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez administratora danych Poli-Eco Tworzywa Sztuczne Sp. z o.o. w Żarach /kontakt z Inspektorem Ochrony Danych – moich danych osobowych w zakresie nieobjętym wyliczeniem wynikającym z art. 221 § 1 KP, zawartych w wypełnionym formularzu rekrutacyjnym oraz CV, liście motywacyjnym oraz we wszystkich innych dołączonych przeze mnie dokumentach aplikacyjnych, jak również danych osobowych udostępnionych w toku rozmowy kwalifikacyjnej  w celu uczestniczenia w aktualnym i dalszych procesach rekrutacyjnych prowadzonych przez Poli-Eco Tworzywa Sztuczne Sp. z o.o. w Żarach w okresie 1 roku od momentu przesłania dokumentów aplikacyjnych.

Mam świadomość możliwości wycofania niniejszej zgody w dowolnym momencie. Jednocześnie jestem świadom/świadoma, iż wycofanie zgody spowoduje brak możliwości uczestniczenia w przyszłych procesach rekrutacyjnych.

Aby ubiegać się o pracę wyślij nam informacje o sobie na rekrutacja@poli-eco.pl

Skorzystaj z webmaila: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Strona główna ogłoszenie Elektryk utrzymania ruchu