Kierowca-sprzedawca kat.C

OFERTA PRACY: SPRZEDAWCA- KIEROWCA KAT C

PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PATRYK KOBIELA – Autoryzowany Dealer firmy NUTRENA działa na rynku lubuskim od 2007 roku. Firma prowadzi mobilną sprzedaż pasz, koncentratów, nawozów oraz artykułów rolno-ogrodniczych. Naszym celem jest obsługa i dostarczanie najwyższej jakości produktów do klientów w miejscu ich zamieszkania. Ponadto, firma zajmuje się profesjonalnym doradztwem w zakresie żywienia zwierząt hodowlanych.

Wraz z dynamicznym rozwojem firmy poszukujemy pracownika na stanowisko SPRZEDAWCY-KIEROWCY kat C

Do obowiązków pracownika będzie należała aktywna sprzedaż mobilna produktów firmy, współpraca z dotychczasowymi klientami oraz pozyskiwanie nowych klientów.

WYMAGANIA:

-prawo jazdy kat C

-komunikatywność

-utrzymywanie pojazdu w stałej czystości i gotowości technicznej

-odpowiedzialność za powierzony towar i auto

-dbanie o pozytywy wizerunek firmy

-dobra organizacja własnej pracy

OFERUJEMY:

-stałe wynagrodzenie w oparciu o umowę o pracę

-szkolenia i wdrożenie w mobilną dystrybucję firmy

-system premiowy w zależności od osiąganych wyników pracy

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV oraz listu motywacyjnego na adres: 68-200 Żary/Grabik 1C, e-mail lub bezpośredni kontakt telefoniczny pod nr 501-699-539

W CV proszę zawrzeć klauzulę: „Wyrażam zgodę na przetworzenie moich danych osobowych dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz. U. z 2002 r . Nr. 101., poz. 926. ze zmianami)”.

Strona główna ogłoszenie Kierowca-sprzedawca kat.C