Pomoc Kuchenna

Kräutermühle Burg

Kurparkstraße 7B, 03096 Burg (Spreewald), Niemcy

1. Nasza restauracja została urządzona w wiejskim stylu i znajduje się bezpośrednio nad parkiem uzdrowiskowym w samym sercu Bugru ( Spereewad ).W naszej restauracji “Zur Kräutermühle” serwujemy wiejską kuchnie wzbogaconą o regionalne składniki i świeże zioła.Nasz pensjonat oferuje 41 dwuosobowych pokoi ulokowanych w spokojnej okolicy.Sala bankietowa Kräuterscheune,która pomieści 150 gości,jest najlepszym miejscem na organizację wesela,rodzinne święta oraz inne imprezy okolicznościowe.
  2. Zakres obowiązków:Przygotowanie zimnych i ciepłych dań z menu oraz dań bufetowych Utrzymanie porządku w miejscu pracy,zmywanie naczyń jak i również pomoc w przygotowaniach kuchennych Praca w małym zmotywowanym zespole
  3. Wymagania Lubisz zioła,przyprawy i czerpiesz przyjemność z gotowania Posiadasz doświadczenie w pracy w kuchni Jesteś zmotywowany,odpowiedzialny,punktualny i solidny Prawo jazdy i samochód umożliwiający dojazd do miejsca pracy Oferujemy Całoroczne zatrudnienie na pełen etat lub część etatu Pracę w rodzinnym przedsiębiorstwie z młodym zespołem Nowoczesne miejsce pracy z aplikacją Gastromatic z zapisem planu oraz czasu pracy Ponadprzeciętne wynagrodzenie i atrakcyjne premie.
  4. Będziemy wdzięczni za Państwa zgłoszenie drogą mailową lub pocztową na. Kräutermühle Burg,Kurparkstraße 7B, 03096 Burg (Spreewald), Niemcy

Aby ubiegać się o pracę wyślij nam informacje o sobie na robert.motzek@kraeutermuehlenhof.de

Skorzystaj z webmaila: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook