Magazynier z obsługą wózka jezdniowego

• Pełny etat
  • Szprotawa
  • Opublikowane 2 miesiące temu

Valuepack

Zakres obowiązków:

• zarządzanie przestrzenią magazynową przedsiębiorstwa,
  • dostarczanie materiałów i produktów na hale produkcyjne,
  • załadunki i rozładunki samochodów dostawczych,
  • organizacja wywozu odpadów przez firmy zewnętrzne,
  • utrzymanie ładu i czystości w magazynie i na terenie otwartym przedsiębiorstwa,
  • cykliczne i terminowe wykonywanie spisu z natury – inwentaryzacja.

Oczekiwania:

• uprawnienia na obsługę wózków jezdniowych z egzaminem UDT – warunek konieczny,
  • mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
  • gotowość do pracy w systemie 3-zmianowym,
  • książeczka sanitarno-epidemiologiczna.

Oferujemy:

• Pracę w stabilnej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku — Valuepack to holenderska firma, która istnieje od 2002 roku; nasz zakład w Polsce funkcjonuje od 2006 roku;
  • Dodatek za dojazdy do pracy — każdemu pracownikowi Valuepack mieszkającemu ponad osiem kilometrów od zakładu, przysługuje dodatek za dojazd do pracy;
  • Prywatną opiekę medyczną — dbamy o zdrowie naszych pracowników i chcemy ułatwiać im dostęp do specjalistów;
  • Możliwość ubezpieczenia grupowego — wspieramy naszych pracowników w trudnych sytuacjach życiowych;
  • Przyjazną atmosferę w międzynarodowym zespole — codziennie prowadzimy rozmowy z naszymi holenderskimi kolegami z zakładu w Nijmegen;
  • Możliwość rozwoju — dla pracowników, którzy chcą polepszać swoje umiejętności, organizujemy szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne, a także pomagamy w nauce.

Zgłoszenia powinny zawierać CV. Nadesłanych ofert nie zwracamy. Zastrzegamy sobie możliwość odpowiedzi tylko na wybrane oferty. Z wybranymi kandydatami skontaktujemy się telefonicznie. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji obecnych i przyszłych procesów rekrutacji w Valuepack Europe Sp.  z o. o. zgodnie z art.6 ust.1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119  z 04.05.2016).”

Administratorem Państwa danych osobowych jest Valuepack Europe Sp.  z o. o. z siedzibą w Szprotawie, przy ul. Nowa 2a Wiechlice. Państwa dane osobowe zbierane są na potrzeby obecnych i przyszłych rekrutacji jest Valuepack Europe Sp.  z o. o. Zebrane dane mogą być udostępniane wyłącznie podmiotom wskazanym w przepisach prawa. Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania na warunkach określonych w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne i niezbędne dla potrzeb rekrutacji.

Aby ubiegać się o tę pracę, przejdź pod podany adres www: https://valuepack.pl/aplikuj/?stanowisko=927 →

Strona główna ogłoszenie Magazynier z obsługą wózka jezdniowego