Operator wózka widłowego z uprawnieniami UDT

Magnaplast Sp. z o.o.

Zatrudnimy na stanowisko: operator wózka widłowego z uprawnieniami UDT

Od Kandydatów oczekujemy:

• dobrej organizacji pracy, komunikatywności, umiejętności pracy w zespole,
  • doświadczenie jako operator wózka widłowego

Oferta dla Kandydatów:

• stabilne warunki zatrudnienia w renomowanej Firmie,
  • praca w systemie dwuzmianowym: 6.00 – 14.00, 14.00 – 22.00,
  • praca w przyjaznym zespole,
  • wynagrodzenie brutto w pierwszym roku pracy: 4.300,00 zł – 5.500,00 zł,
  • świadczenia z Funduszu Świadczeń Socjalnych,
  • możliwość szkoleń i rozwoju zawodowego.

Aplikację zawierającą CV i list motywacyjny prosimy wysłać na adres:

Magnaplast Sp. z o.o.

Sieniawa Żarska 69

68-213 Lipinki Łużyckie

z dopiskiem „rekrutacja”

W CV prosimy o dopisanie następującej klauzuli:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez Magnaplast Sp. z o.o., zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922)”.

Informujemy, że Administratorem danych jest Magnaplast Sp. z o.o. z siedzibą w Sieniawie Żarskiej 69, 68-213 Lipinki Łużyckie. Dane osobowe zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści podanych danych osobowych, prawo do żądania sprostowania podanych danych, ich usunięcia lub ograniczenia przetwarzania oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania, a także prawo do przenoszenia tych danych, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie, prawo wniesienia skargi do PUODO. Podstawą przetwarzania danych osobowych, udostępnionych w CV jest Pani/Pana zgoda. Podanie danych jest dobrowolne, jednak konsekwencją ich niepodania będzie niemożność uczestnictwa w procesie rekrutacji. Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane do momentu zakończenia procesu rekrutacyjnego, nie dłużej niż 3 miesiące od daty złożenia oferty a następnie zostaną usunięte.

KONTAKTUJEMY SIĘ TYLKO Z WYBRANYMI KANDYDATAMI.

Decyzje dotyczące przeprowadzenia oraz rozstrzygnięcia procesu rekrutacji nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany.

Dodatkowo, jeśli życzą sobie Państwo, aby Państwa kandydatura została rozważona przy okazji prowadzenia przez Administratora danych przyszłych procesów rekrutacyjnych, prosimy o dodanie klauzuli o następującej treści:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy przez Magnaplast Sp. z o.o. z siedzibą w Sieniawie Żarskiej 69, 68-213 Lipinki Łużyckie w celu przeprowadzenia i rozstrzygnięcia przyszłych procesów rekrutacyjnych. Rozumiem, że zgoda może być wycofana w dowolnym momencie poprzez wysłanie wiadomości na adres email rekrutacja”.

Strona główna ogłoszenie Operator wózka widłowego z uprawnieniami UDT