Pomoc kuchenna

• Żary
  • Opublikowane 2 miesiące temu

KOKU SUSHI

ZATRUDNIMY POMOCE KUCHENNE Jeśli jesteś osobą dyspozycyjną, zaangażowaną, pełną dobrej energii i zależy Ci na długotrwałej współpracy, zapraszamy do KOKU SUSHI w Żarach. Nie musisz posiadać wielkiego doświadczenia, nie musisz obawiać się, że nie sprostasz naszym oczekiwaniom. Wszystkiego Cię nauczymy i przygotujemy do pracy. Zależy nam, by stworzyć zgrany, przyjazny zespół i pozwolić Wam rozwinąć skrzydła. Wspólnie przejdziemy przez etap szkoleń i poznamy smak japońskiej przygody. Czekamy na ludzi uśmiechniętych, pozytywnie nastawionych do życia, ceniących dobrą atmosferę w pracy, pragnących zostać z nami na długo. KOKU SUSHI, to sieć japońskich restauracji, które przebojem zdobywają serca Polaków. Restauracje istnieją już w 54 miastach i wciąż prężnie się rozwijają. Jeśli zależy Ci, by wspólnie z nami stworzyć profesjonalne miejsce, pełne dobrej energii i zadowolonych Gości, zapraszamy na pokład.

My oferujemy:

– stabilną pracę w zgranym zespole, w dynamicznie rozwijającej się sieci japońskich restauracji

– pełne przeszkolenie na danym stanowisku ( niewymagane jest doświadczenie)

– dobre zarobki

– uczestnictwo w różnego rodzaju eventach gastronomicznych Kogo szukamy?

– osób komunikatywnych, z pokładami energii i chęci do pracy, zaangażowanych i sumiennych, potrafiących pracować pod presją czasu Czego wymagamy?

– aktualnego orzeczenia sanitarno-epidemiologicznego

– pełnoletniości

– wysokiej kultury osobistej

– zaangażowania w powierzone obowiązki