Operator wykrawarki laserowej

• Żary
  • Opublikowane 2 miesiące temu

Service Jobs Sp. z o.o.

<p>Posiadasz doświadczenie i kwalifikacje zawodowe operatora wycinarki laserowej?</p><p>Wyślij nam swoje CV- umówimy Cię na rozmowę.</p><p> </p><p>Opis stanowiska:</p><p>- obsługa wycinarki laserowej CNC </p><p>- nadzór nad prawidłowy przebiegiem procesu cięcia oraz kontrola jakości wyciętych elementów</p><p>- obsługa prasy krawędziowej</p><p>- inne prace na hali produkcyjnej</p><p><strong>Wymagania:</strong></p><p>- Doświadczenie w obsłudze wycinarki laserowej .</p><p>- Mile widziane doświadczenie w programowaniu wycinarek laserowych</p><p>- znajomość rysunku technicznego</p><p>- dobra organizacja pracy</p><p>- sumienność i rzetelność</p><p><strong>Oferujemy:</strong></p><p>- Pracę w doświadczonym zespole</p><p>- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełny etat,</p><p>- atrakcyjne wynagrodzenie dopasowane do Twoich kwalifikacji i umiejętności,</p><p>- niezbędne narzędzia pracy,</p><p>- możliwość rozwoju zawodowego</p><p>Jesteś zainteresowany pracą- wyślij nam CV.</p><p> </p><p>tel. 534302859</p>

Aby ubiegać się o pracę wyślij nam informacje o sobie na barbara.hrypinska@servicejobs.pl

Skorzystaj z webmaila: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Strona główna ogłoszenie Operator wykrawarki laserowej