Operator wózka widłowego

• Pełny etat
  • Żary
  • Opublikowane 2 miesiące temu

Syncreon Logistics Sp. z o.o.

ul. Gospodarcza 13

Firma syncreon jest dostawcą specjalistycznych usług logistycznych dla branży przemysłu motoryzacyjnego i technologicznego. Oferujemy zaawansowane rozwiązania w zakresie produkcji i łańcucha dostaw dla osiągnięcia maksymalnej elastyczności i sprawności, które umożliwiają naszym Klientom osiągnąć najwyższą wydajność w ich działalności. Ponadto zajmujemy się serwisem i naprawą sprzętu elektronicznego tj. elementy składowe bankomatów, drukarki laserowe, systemy kasowe POS (Point Of Sale). W związku z rozwojem naszego oddziału w Żarach poszukujemy osoby na stanowisko:

OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO

ZAKRES OBOWIĄZKÓW:

• Załadunek i rozładunek towarów;
  • Proste prace magazynowe;
  • Dbałość o jakość wykonywanych czynności.

WYMAGANIA:

• Uprawnienia do obsługi wózków widłowych – egz. UDT,
  • Doświadczenie w pracy na magazynie wysokiego składowania będzie dodatkowym atutem,

JAKO PRACODAWCA OFERUJEMY:

• Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w międzynarodowej firmie,
  • Pracę w systemie dwuzmianowym w oparciu o przejrzysty kalendarz pracy,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie z pakietem premii i dodatków,
  • Możliwość awansu i rozwoju wewnętrznego poprzez udział w szkoleniach dla pracowników produkcji oraz możliwość zdobycia uprawnień w firmie.
  • Atrakcyjny pakiet SOCJALNY,
  • Transport pracowniczy na trasach: Szprotawa – Żagań – Żary, Lubsko – Jasień – Świbna- –   Drożków – Żary, Przewóz – Żary

Kandydat zobowiązany jest złożyć:

• życiorys (CV),
  • list motywacyjny
  • oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb procesu rekrutacji o treści: Na podstawie art. 7 ust. 1 RODO oświadczam, iż wyrażam zgodę na przetwarzanie przez administratora, którym jest syncreon Logistics Polska Sp. z o.o. moich danych osobowych w celu przeprowadzenia procedury rekrutacji na stanowisko Operator wózka widłowego . Wyrażam nadto zgodę na przetwarzanie ww. danych osobowych w sposób zautomatyzowany, w tym również w formie profilowania. Powyższa zgoda została wyrażona dobrowolnie zgodnie z art. 4 pkt 11 RODO.Pragniemy poinformować, iż administratorem podanych przez Państwa danych osobowych jest syncreon Logistics Polska Sp. z o.o.

Ponadto informujemy, że:

1. Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez syncreon Logisitics Polska w celu przeprowadzenia i rozstrzygnięcia procesu rekrutacji na wskazane stanowiska. Na podstawie wyrażonej przez Państwo zgody (art.23 ust.1 pkt.1 ustawy o ochronie danych osobowych)
  2.   Państwa dane będą przetwarzane do rozstrzygnięcia procesu rekrutacji, ale nie dłużej niż 6 miesiące od daty złożenia oferty.
  3. Przysługuje Państwu prawo żądania dostępu do danych osobowych dotyczących Państwa osoby, ich sprostowanie, usunięcie lub ograniczenie przetwarzania oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania a także prawo do przenoszenia danych.
  4. Ponadto przysługuje Państwu prawo do cofnięcia wyrażonej zgody w dowolnym momencie. Powyższe nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie wyrażonej przez Państwa zgody przed jej cofnięciem.
  5. Dodatkowo przysługuje Państwu prawo do złożenia skargi do organu nadzorczego.
  6. Podanie przez Państwo danych osobowych jest dobrowolne, przy czym niezbędne do udziału w procesie rekrutacji.
  7. Decyzje dotyczące przeprowadzenia oraz rozstrzygnięcia procesu rekrutacji nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany.

Informujemy, iż skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Aby ubiegać się o pracę wyślij nam informacje o sobie na rekrutacja@syncreon.com

Skorzystaj z webmaila: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Strona główna ogłoszenie Operator wózka widłowego