Doradca Klienta

Tesco Polska Sp. z o.o.

Reymonta 3, 68-100 Żagań

TWOJE ZADANIA:
Obsługa klienta na najwyższym poziomie poprzez udzielanie informacji odnośnie oferty handlowej, przygotowanie ekspozycji towaru, naliczanie i przyjmowanie należności za zakupiony przez klientów towar. Praca odbywa się w systemie zmianowym.

WYMAGANIA:

– ważne badania do celów sanitarno – epidemiologicznych
• Uprzejmość, komunikatywność i łatwość
nawiązywania kontaktów
• Zorientowanie na wysoki poziom obsługi klienta
• Zaangażowanie w pracę
• Umiejętność pracy w zespole

OFERUJEMY:

•Regularne i terminowo wypłacane wynagrodzenie
•Szeroki zakres szkoleń na stanowisku pracy
•Pracę dla osób pełnoletnich bez górnego limitu wieku

PRACA OD SIERPNIA 2021

Jak się ubiegać
Zgłoszenia prosimy wysyłać na podany adres mailowy lub pozostawić w Punkcie Obsługi Klienta w Tesco w Żaganiu ul. Reymonta 3 z dopiskiem Doradca Klienta.
Złożonych dokumentów nie zwracamy. Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi na wybrane zgłoszenia.

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji obecnych i przyszłych procesów rekrutacji w Tesco /Polska/ Sp. z o.o. (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych, Dz.U. z 2002 r., poz. 101, nr 926).”

Administratorem Państwa danych osobowych jest Tesco /Polska/ Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie przy ul. Kapelanka 56. Państwa dane osobowe zbierane są na potrzeby obecnych i przyszłych rekrutacji w Tesco /Polska/ Sp. z o.o. Zebrane dane mogą być udostępniane wyłącznie podmiotom wskazanym w przepisach prawa. Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania na warunkach określonych w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne i niezbędne dla potrzeb rekrutacji.

Aby ubiegać się o pracę wyślij nam informacje o sobie na pl31075sm@tesco.com

Skorzystaj z webmaila: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook