Pakowacz

• Opublikowane 4 tygodnie temu

VP Polska Sp z o.o.

ul. Lotników Alianckich 65, 68-100 Żagań

VP Polska, członek VP-Group, jednego z wiodących w Europie producentów toreb papierowych, samoprzylepnych kopert kurierskich i kopert ochronnych oraz opakowań sterylnych dla branży medycznej, poszukuje kandydatów na stanowisko:
Pakowacz

Zakres obowiązków:
• Etykietowanie kartonów i opakowań
• Układanie kartonów i opakowań na paletach
• Pakowanie produkowanych towarów w przewidziane do tego celu kartony lub opakowania
• Dotrzymanie podanych standardów jakościowych wewnątrz dozwolonych wartości granicznych w celu uniknięcia reklamacji
• Zmniejszenie ilości wybrakowanych towarów poprzez wykorzystanie wartości granicznych wewnątrz wymagań jakościowych
• Przeprowadzanie bieżących kontroli pośrednich oraz końcowych zgodnie z przedłożonym systemem kontroli jakości oraz, w razie potrzeby, ich dokumentowanie

Korzyści:
• Praca na interesującym i odpowiedzialnym stanowisku
• Styczność z nowoczesną technologią
• Stabilne warunki zatrudnienia
• Ubezpieczenie grupowe

Dane kontaktowe :
VP Polska Sp. z o.o.
Ul. Lotników Alianckich 65
68-100 Żagań

CV należy kierować na adres e-mail: monika.luczynska@vp-group.pl

W CV prosimy o zamieszczenie następującej klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez VP Polska Sp. z o.o. (ul. Lotników Alianckich 65, 68-100 Żagań) zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji obecnych i przyszłych procesów rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).”

Administratorem danych osobowych przetwarzanych w celach rekrutacyjnych jest VP Polska Sp. z o.o. (ul. Lotników Alianckich 65, 68-100 Żagań). Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści Pani/Pana danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu oraz prawo do cofnięcia zgody. Podanie danych jest dobrowolne

Aby ubiegać się o pracę wyślij nam informacje o sobie na monika.luczynska@vp-group.pl

Skorzystaj z webmaila: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook