10955544_668993749911335_732802071084514296_o

Konferencja wsparcie w starcie za nami

Zarząd Forum Młodych Lewiatan działający przy Fundacji ,,Przedsiębiorczość, serdecznie dziękuje Uczestnikom konferencji ,,Pierwszy Biznes – Wsparcie w  starcie” za liczne przybycie i pozytywną recenzję wydarzenia, które dla Państwa przygotowaliśmy.

Dziękujemy serdecznie Pani Burmistrz, Danucie Madej za objęcie konferencji patronatem honorowym, wszystkim Prelegentom, Nauczycielom i Uczniom, a także zaproszonym przedstawicielom instytucji i organizacji pozarządowych. Podziękowania kierujemy również do wszystkich patronów medialnych; TV i Gazecie Regionalnej, Gazecie Lubuskiej, Kurierowi żarsko- żagańskiemu, Mojej Gazecie, Radiu Eska oraz Internetowemu Radiu Żagań za pomoc w rozpowszechnieniu informacji, dotarciu do tak licznej grupy odbiorców. To dzięki Wam informacja nt działalności i powstania Forum Młodych, a także organizowanej konferencji stała się wydarzeniem na które tak licznie przybyli mieszkańcy naszego miasta, powiatu, województwa. Liczymy na Państwa zaangażowanie w przyszłości, realizując kolejne działania skierowane do ,,młodych” województwa lubuskiego.

Poniżej, zachęcamy do oglądnięcia dokumentacji fotograficznej za którą serdecznie dziękujemy fotografowi Piotrowi Czekajło.

Strona główna Aktualności Konferencja wsparcie w starcie za nami