grafika

Bezpłatne szkolenie dla przedsiębiorców i osób fizycznych PUE ZUS, zapraszamy.

Zakład Ubezpieczeń Społecznych Inspektorat w Żarach w porozumieniu z ,,Fundacją Przedsiębiorczość” serdecznie zapraszają przedsiębiorców i osoby fizyczne na nieodpłatne spotkanie w zakresie Platformy Usług Elektronicznych PUE 23 maja 2017r. w siedzibie Fundacji ,,Przedsiębiorczość” w Żarach – sala konferencyjna nr 10, I piętro.

Spotkanie ma na celu zapewnienie jak największej liczbie przedsiębiorców i mieszkańców Żar, elektronicznego kontaktu z Zakładem Ubezpieczeń Społecznych. Podczas warsztatów pracownicy ZUS utworzą dla zainteresowanych zaufany profil na Platformie Usług Elektronicznych ZUS (PUE) szkoląc w zakresie jego obsługi. Dzięki tej wygodnej formie kontaktu z ZUS, można załatwić wszelkie sprawy związane z ubezpieczeniami społecznymi przez Internet, bez wychodzenia z biura lub domu, także poza godzinami działania urzędów oraz otrzymać indywidualne odpowiedzi z ZUS.

W ten sposób uzyskacie Państwo informację o :

• ubezpieczeniach, świadczeniach i płatnościach w ZUS,
  • sprawdzicie wszelkie swoje dane, zamieszczone na koncie w ZUS (inf. dotyczące członkowstwa i odprowadzonych składek do OFE, przynależności do oddziału Narodowego Funduszu Zdrowia i członkach rodziny, zgłoszonych do ubezpieczenia zdrowotnego)
  • przekażecie i odbierzecie niezbędne dokumenty
  • rozliczycie składki e – Płatnik.

Ze względu na duże zainteresowanie naszą ofertą oraz ograniczoną ilością miejsc, informujemy Państwa o cyklicznych spotkaniach w przyszłości, które będą organizowane raz w miesiącu. Osoby na listach rezerwowych w pierwszej kolejności, będą zapisywane na kolejne terminy automatycznie.

Osoby zainteresowane prosimy o dokonywanie rejestracji pod nr tel: tel. +48 68 479 16 03
tel. +48 533 399 391 lub mailowo na adres e-mail: radziszewska@fundacja.zary.pl do 18.05.2017r. Decyduje kolejność zgłoszeń.

Strona główna Aktualności Bezpłatne szkolenie dla przedsiębiorców i osób fizycznych PUE ZUS, zapraszamy.