DSC_3960 kopia

Szanowni Państwo, Forum Gospodarcze Żary zakończone. Zapraszam do oglądnięcia filmu z wydarzenia. Dziękujemy wszystkim, którzy przybyli na konferencję, dziękuję współorganizatorom #urządmiejskizary #starostwopowiatoweżary #ckziuzary dziękujemy radnym, posłom, dziękuję prelegentom za wystąpienie i przekazaną bezcenną wiedzę ekspercką, dziękujemy sponsorom #hadesżary #piekarniaślawscyżary #fotoprzedswojskimarekprzedwojski #lubuskifunduszporęczeńkredytowychzielonagóra #biuroposelskiejacekkurzępa dziękujemy prowadzącemu Panu Artur Rutka dziękujemy Pani Sylwia Kamzelska dziękujemy radnemu Panu Tadeusz Płóciennik dziękujemy wszystkim przedsiębiorcom, którzy przybyli i zaufali, dziękuję tym których z rożnych względów zabrakło ale dodawali otuchy i wsparli dobrym słowem. Warto dla Was robić takie wydarzenia.🥰 Zapraszamy do współpracy, zespół FP.

Strona główna Aktualności Forum Gospodarcze Żary 2019 za nami, serdeczne dzięki dla wszystkich, którzy przybyli i pomogli w organizacji przedsięwzięcia:)