Satysfakcja i szczęście są ważnymi aspektami sukcesu w biznesie, choć często brakuje nam czasu, by o tym pomyśleć. Zapraszam do udziału w projekcie, który ma na celu pomoc przedsiębiorcom w modelowaniu pracy – takim prowadzeniu biznesu, który pozwoli na realizację pełnego potencjału i będzie prowadził do satysfakcji zawodowej i życiowej, a także budowania mocnych fundamentów szczęścia.

Udział w projekcie jest bezpłatny, będzie polegał na wypełnieniu ankiet telefonicznych i online, uczestnikom oferujemy darmowy konsulting i stworzenie indywidualnych profili talentów, zasobów osobistych, kreatywności, warunków pracy i składników dobrostanu, a dla chętnych warsztaty grupowe oraz promocję wideo w kanałach komunikacyjnych projektu. Projekt realizowany jest w King’s College London.

Więcej informacji:

www.pozytywnybiznes.pl

Zgłoszenia przyjmujemy do końca stycznia 2020, proszę przesyłać je na adres przemyslaw.zbierowski@kcl.ac.uk lub pozytywny-biznes@kcl.ac.uk z podaniem numeru telefonu.

dr hab. Przemysław Zbierowski

SIME Group, King’s Business School, King’s College London

N4.12. Bush House, 30 Aldwych, London, WC2B 4BG

przemyslaw.zbierowski@kcl.ac.uk

pozytywny-biznes@kcl.ac.uk

Projekt „Pozytywna przedsiębiorczość” ma na celu zbadanie, a następnie wspomaganie przedsiębiorców w optymalnym wykorzystaniu ich talentów – silnych stron charakteru, w szczególności w sposób, który będzie pozwalał na osiągnięcie satysfakcji zawodowej i życiowej oraz dobrostanu osobistego i rodzinnego, a także na zbudowanie trwałych podstaw budowania satysfakcji i dobrostanu w długim okresie. Projekt realizowany jest w ramach programu Marii Skłodowskiej-Curie w King’s College London i jest finansowany przez Komisję Europejską w ramach programu Horyzont 2020 (nr 793117).

Strona główna Aktualności Zapraszamy do udziału.Pozytywny biznes Poznaj swój styl funkcjonowania i wykorzystaj jego potencjał w biznesie i w życiu osobistym.