Dziewczyna Moda Vintage Plakat (8)

Zapraszamy na live z dr Katarzyną Czyż

o trudnej sztuce odpuszczania‼️
Przedsiębiorco‼️ masz czasami dość.
Przepracowanie, zmęczenie, niedospanie, permanentny stres. Znasz te stany?
No, dalej, ruszaj spełniać oczekiwania! Dzień po dniu pracuj nad sobą, stawaj się coraz bardziej idealną szefową, menedżerką, pracowniczką, żoną, matką, kochanką, sprzątaczką, praczką. Już, teraz, wykaż się, świat chce, byś był wspaniałym, idealnym mężem, ojcem, dyrektorem, pracownikiem, przyjacielem czy majsterkowiczem. W każdej z ról perfekcja! Masz na to siłę? Masz energię? Wreszcie: masz jeszcze ochotę?
Autorka książki “Miej wyje**ne, będzie Ci dane “pewnego dnia poczuła, że poświęcanie się i spełnianie cudzych oczekiwań to droga donikąd. Miała odwagę, by przyjrzeć się temu, co czuje, co myśli i czego chce – serce, umysł, ciało. Kierunkowskazem w jej poszukiwaniach były i są balans, bycie wystarczającym i po prostu radość życia.
My, zwykli ludzie, jesteśmy tu w końcu po to, by po prostu żyć pełnią życia, ale na własnych zasadach. Na sto albo tyle procent, ile my zechcemy. Praca, rozwój, pasja w odpowiedniej proporcji, tak aby uzyskać równowagę. Możemy przy okazji realizować swoje pasje, możemy się rozwijać, możemy pracować, kochać, przyjaźnić się z innymi. Warunek: w tym wszystkim powinniśmy wyluzować. Nic na siłę, nic do oporu, zero niepotrzebnej spiny.
7 kroków odpuszczania o tym już w najbliższy piątek w ramach relacji on line z fundacja, ZAPRASZAMY
Gościem Małgorzaty Kaczmarczyk, będzie Katarzyną Czyż
Doktor nauk prawnych, absolwentka MBA oraz studiów podyplomowych Akademia Trenera, akredytowany coach ICF, psychoterapeutka w trakcie akredytacji WIP, doskonaląca swoją wiedzę również w zakresie psychologii. Praktykująca od 10 lat joginka. Prywatnie szczęśliwa żona, matka bliźniaków i generalnie fajna, uśmiechnięta kobitka z błyskiem w oku!
Zapraszamy serdecznie‼️
Strona główna Aktualności Zapraszamy na live z dr Katarzyną Czyż